zondag 24 juli 2016

#141 Platzak in Zwitserland

We zijn al een tijdje in Zwitserland en man o man wat is dit land duur. De grote schok kwam op de eerste dag toen ons de rekening voor 2 koffies werd gepresenteerd: 9 euro 40! Met tranen in de ogen kregen we spontaan heimwee naar onze 1 euro koffie in Spanje.. Lees verder om te zien hoe wij ons vermaken zonder centen in het land van welvaart. 

Gelukkig hebben we fietsen van Lynn zijn familie te leen gekregen, dat scheelt een hoop in onkosten voor transport! En ik heb fietsen toch best gemist...

Lynn's achtertuin



Het is prachtig mooi weer in Zwitserland! De foto's van hierboven zijn allemaal genomen rond het dorp waar Lynn zijn vader woont. Wijngaarden en wijngaarden, de wijn hebben we ook al geproefd! Het is hier onwijs mooi, er zijn bossen overal en we kunnen overal heen op de fiets! Veel tijd voor familie, koken en eten met familie en vrienden, voor ons echt vakantie..

Bij Keong thuis

Wandelen met Claudiaen Suyin in de bossen

Libelle

We wonen hier direct aan de Rijn, en de Rijn hier in tegenstelling tot het laatste deel in Nederland is heel helder en het water is drink kwaliteit. Vele avondjes en namiddagen besteden we aan de oever van de Rijn, muziek maken met vrienden, zwemmen en kletsen..



De Lindli met alle kleine Weidling bootjes. Momenteel is de vriend van Lynn's zus met een Weidling de Rijn aan het bevaren vanaf Zwitserland tot Nederland! Hij is sinds 1.5 maand onderweg en bevind zich nu in Utrecht.
Herenigt met onze vriend Nici!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten