zaterdag 26 december 2015

#124 Onderweg naar Marokko!


Niki is bij ons voor de vakanties, Lynn zijn beste vriend, en we zijn vandaag vertrokken onderweg naar Afrika! Voor ons drieën is het de eerste keer in Afrika en omdat we zo dicht bij Gibraltar wonen, dachten we dat het cool zou zijn om de boot te nemen en over te steken naar Marokko! Dus een week Marokko staat op de agenda. We gaan compleet op de gok en meteen in Sevilla worden we al opgehouden door gelimiteerde bus tijden; maar geen probleem, we hebben alle tijd van de wereld. 



Niki & Lynn op Plaza de España
We hebben Niki Sevilla laten zien waar we helemaal doodgegooid worden met kerstmis, kerstmarkten, schaatsbanen, lichtshows en Kerstmannen. Later stappen we op een bus richting Tarifa voor de oversteek. Alle kerstgekte achter ons latend en wetende dat er geen oud en nieuw gevierd zal worden en Marokko, maar dat is eigenlijk wel fijn. 




Tarifa is een super geinig stadje waar alle surf/kite surf dudes en Spaanse hippies bij elkaar wonen. Er is dezelfde avond een concert in de Soul & Funk Café en we besluiten om te blijven voor het concert. Niki eet zijn eerste tapas in Spanje en we vinden een fijn hotel van een Italiaanse eigenaar die compleet stoned is! De leadsinger van de band zingt onwijs goed maar is helaas Engelse en krijgt het Spaanse publiek niet enthousiast. Aan het einde van de avond komt er een jongen uit Senegal op het podium die de zaal wel op zweep weet te krijgen! Morgen steken we over naar Marokko.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten